Uw Medisch Pedicure en Voetreflex Therapeut in Lelystad
Geke Hoekman Medisch Pedicure Voetreflexzone therapeut
Mijn naam is Geke Hoekman, voeten en de zorg voor voeten zijn mijn passie. Sinds 1994 ben ik gediplomeerd pedicure en is mijn eigen praktijk geopend. In 2000 ben ik in mijn praktijk gestart als gediplomeerd Voetreflex therapeut. Mijn achtergrond Na een brede en veelzijdige medische opleiding heb ik ruim 25 jaar gewerkt in de medische sector. Zowel in het ziekenhuis als in de huisartsen praktijk. Naast dit werk heb ik mij gespecialiseerd als Medisch Pedicure en Voetreflexzonetherapeut. In 1997 heb ik een 3-jarige (HBO) opleiding Voetzonereflextherapie gevolgd, omdat voeten mij veel vertellen over de verhouding tussen lichaam en geest. In 2000 heb ik de cursus Tenen lezen gevolgd bij Imre en Margriet Somogyi en Voetdiagnostiek bij Carine van den Berg. Jaarlijks neem ik deel aan diverse nascholingscursussen. Door mijn opleiding in combinatie met mijn achtergrond, kennis en de jarenlange ervaring kan ik u , naast pedicure behandelingen ook diverse behandelingsmogelijkheden aanbieden voor de risico voet. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van: Reuma, Diabetes, Oncologie (kanker ), Spasticiteit, Ouderdom, en/of Verwaarlozing. Daarbij heb ik als Medisch Pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Orthesiologie, Nagelregulatie en –Reparatie, Anti-druk technieken en Schimmelnagel diagnostiek en behandeling. Hiermee zijn mijn behandelingsmogelijkheden van de complexere voet (risico) voet – en nagelproblematiek vergroot. Als Medisch Pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen vastgelegd in het Kwaliteitsregister Pedicures en werk ik op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Voetreflextherapeut Natuurgeneeskunde heeft altijd, naast de reguliere gezondheidszorg mijn grote interesse gehad. Door het volgen van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van natuurgeneeskunde heb ik meer inzicht gekregen in de samenhang van lichaam, geest en omgeving. Deze kennis gebruik ik bij het toepassen van Voetreflex therapie. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, staat uw behandeling er niet bij of heeft u vragen, schroom niet om even contact op te nemen of een e-mail te sturen.
Uw Medisch Pedicure en Voetreflex Therapeut in Lelystad
Geke Hoekman Medisch Pedicure Voetreflexzone therapeut
Mijn naam is Geke Hoekman, voeten en de zorg voor voeten zijn mijn passie. Sinds 1994 ben ik gediplomeerd pedicure en is mijn eigen praktijk geopend. In 2000 ben ik in mijn praktijk gestart als gediplomeerd Voetreflex therapeut. Hiervoor ben ik beëdigd en aangesloten bij de beroepsvereniging (VNRT) Sinds 2012 gediplomeerd Medisch Pedicure. Mijn achtergrond Na een brede en veelzijdige medische opleiding heb ik ruim 25 jaar gewerkt in de medische sector. Zowel in het ziekenhuis als in de huisartsen praktijk. Naast dit werk heb ik mij gespecialiseerd als Medisch Pedicure en Voetreflexzonetherapeut. In 1997 heb ik een 3-jarige (HBO) opleiding Voetzonereflextherapie gevolgd, omdat voeten mij veel vertellen over de verhouding tussen lichaam en geest. In 2000 heb ik de cursus Tenen lezen gevolgd bij Imre en Margriet Somogyi en Voetdiagnostiek bij Carine van den Berg. Jaarlijks neem ik deel aan diverse nascholingscursussen. Door mijn opleiding in combinatie met mijn achtergrond, kennis en de jarenlange ervaring kan ik u , naast pedicure behandelingen ook diverse behandelingsmogelijkheden aanbieden voor de risico voet. Deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van: Reuma, Diabetes, Oncologie (kanker), Spasticiteit, Ouderdom, en/of Verwaarlozing. Daarbij heb ik als Medisch Pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Orthesiologie, Nagelregulatie en –Reparatie, Anti-druk technieken en Schimmelnagel diagnostiek en behandeling. Hiermee zijn mijn behandelingsmogelijkheden van de complexere voet (risico) voet – en nagelproblematiek vergroot. Als Medisch Pedicure werk ik volgens vastgestelde Richtlijnen vastgelegd in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP) en werk ik op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders. Voetreflextherapeut Natuurgeneeskunde heeft altijd, naast de reguliere gezondheidszorg mijn grote interesse gehad. Door het volgen van meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van natuurgeneeskunde heb ik meer inzicht gekregen in de samenhang van lichaam, geest en omgeving. Deze kennis gebruik ik bij het toepassen van Voetreflex therapie. U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, staat uw behandeling er niet bij of heeft u vragen, schroom niet om even contact op te nemen of een e- mail te sturen.
#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]