Uw Medisch Pedicure en Voetreflex Therapeut in Lelystad
Geke Hoekman Medisch Pedicure Voetreflexzone therapeut
Medisch pedicure behandeling alsmede Voetreflexzone therapeut Oncologisch voetzorgverlener (zie pagina Oncologische Voet Verzorging) Gespecialiseerd in de Risicovoet: Diabetische -, Reumatische -, Spastische -, Oudere - en Verwaarloosde Voet Cosmetische Voet Kindervoet Sportvoet Eelt en likdoorn behandeling Ingegroeide nagel Nagelbeugel technieken Behandeling van Schimmelnagels en huid Behandeling wratten Nagelreparatie d.m.v. geltechniek Orthesiologie Drukvrij leggen Schoenadviezen Voetverzorgingsadviezen Luxe - Spa - Welness behandeling -Reinigen van de voeten met een zachte, vocht- en mineraal inbrengende was emulsie. -Het verzachten van de huid ter voorbereiding op het scrubben met een zachte crème. - Het scrubben gebeurt met natuurlijke suikerextracten of op basis van mineraal rijk, fijn zeezout, etherische oliën, mineralen en natuurlijke kruiden extracten welke de dode huidcellen verwijderen. - Het aanbrengen van een masker, welke wordt afgestemd op de behoeften van de voeten en welke afhankelijk is van de doelstelling. Bijvoorbeeld: vochtinbrengend, eelt reducerend of anders. -Aanbrengen van een nagelriem olie, serum of crème, welke droge, ruwe nagelriemen herstellen en tegelijkertijd de vocht / vetbalans. -Een weldadige Massage van de voeten met een lotion, crème of essentiële olie. Hierbij kan ik Aroma therapie toepassen met geneeskrachtige essentiële oliën. -Afsluitend het aanbrengen van een huidverzachter die nu diep in de huid kan doordringen en deze weer soepel maakt. Het legt een beschermlaagje over uw voeten.
Uw voeten moet u koesteren. Zij dragen immers al het moois daar boven.
Deze behandeling is een “IK” moment , een groot cadeau voor uzelf of om cadeau te krijgen. Denk hierbij eens aan een cadeaubon te vragen of te geven!
Uw Medisch Pedicure en Voetreflex Therapeut in Lelystad
Geke Hoekman Medisch Pedicure Voetreflexzone therapeut
Medisch pedicure behandeling alsmede Voetreflexzone therapeut Oncologisch voetzorgverlener (zie pagina Oncologische Voet Verzorging) Gespecialiseerd in de Risicovoet: Diabetische -, Reumatische -, Spastische -, Oudere - en Verwaarloosde Voet Cosmetische Voet Kindervoet Sportvoet Eelt en likdoorn behandeling Ingegroeide nagel Nagelbeugel technieken Behandeling van Schimmelnagels en huid Behandeling wratten Nagelreparatie d.m.v. geltechniek Orthesiologie Drukvrij leggen Schoenadviezen Voetverzorgingsadviezen
Uw voeten moet u koesteren. Zij dragen immers al het moois daar boven.
Luxe - Spa - Welness behandeling -Reinigen van de voeten met een zachte, vocht- en mineraal inbrengende was emulsie. -Het verzachten van de huid ter voorbereiding op het scrubben met een zachte crème. - Het scrubben gebeurt met natuurlijke suikerextracten of op basis van mineraal rijk, fijn zeezout, etherische oliën, mineralen en natuurlijke kruiden extracten welke de dode huidcellen verwijderen. - Het aanbrengen van een masker, welke wordt afgestemd op de behoeften van de voeten en welke afhankelijk is van de doelstelling. Bijvoorbeeld: vochtinbrengend, eelt reducerend of anders. -Aanbrengen van een nagelriem olie, serum of crème, welke droge, ruwe nagelriemen herstellen en tegelijkertijd de vocht / vetbalans. -Een weldadige Massage van de voeten met een lotion, crème of essentiële olie. Hierbij kan ik Aroma therapie toepassen met geneeskrachtige essentiële oliën. -Afsluitend het aanbrengen van een huidverzachter die nu diep in de huid kan doordringen en deze weer soepel maakt. Het legt een beschermlaagje over uw voeten. Deze behandeling is een “IK” moment , een groot cadeau voor uzelf of om cadeau te krijgen. Denk hierbij eens aan een cadeaubon te vragen of te geven!
Cadeau Bon.
#Rewrite everything to https RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]